Despre noi

Relatia Pedor expert cu partenerii se bazeaza intotdeauna pe transparenta, respect reciproc, incredere, confidentialitate si profesionalism.

Pedor expert are o experienta de peste 10 ani in furnizarea serviciilor de consultanta, cercetare evenimente si expertize tehnice pentru crearea si mentinerea unui mediu de munca optim pentru organizatie.
Mediul de munca in care actionam asigura implementarea legislatiei nationale si europene in domeniul securitatii, sanatatii si prevenirii situatilor de urgenta.

cumparare afacere

businessman hand working with new modern computer and business strategy as concept

Pe parcursul activitatii sale, pedor expert a furnizat si furnizeaza produse de tip industrial ( ex: tehnica de sudura industriala, echipamente de protectie si stingerea incendilor, proiectare si executie sisteme pentru detectie, alertare si stingerea incendilor) pentru companii precum:
OMV PETROM, LINDE GAZ ROMANIA, WirOm Gas, PETROGAS SERVICES Romania, Schlumberger Logelco – Romania, SIAD Romania, IRIDEX Group, Porsche ROMANIA, 3M Romania, Rio Bucovina, ARXIKON CONSTRUCTION COMPANY, VITACOM, LOGSTOR, ELECTROMAX, BUSE GAS ETC.