Expertiza extrajudiciara

Firma noastra va ofera servicii de expertiza judiciara indiferent de natura faptelor despre care doriti informatii care sa va ajute in instanta.

Aceasta  expertiza judiciara sau contabila judiciara dupa cum se mai denumeste este reglementata de Codul de procedura civila si penala, dar si de alte legi. Astfel, serviciile pe care vi le oferim noi reprezinta un mijloc de proba care serveste justitiei pentru cercetarea anumitor cazuri si solutionarea acestora.

Cu ajutorul serviciilor noastre puteti sa optimizati costurile fiscale si sa reduceti riscurile de natura fiscala.

Astfel, venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii rapide si sigure, rezultatele obtinute de noi fiind de mare incredere. Profesionalismul firmei se datoreaza specialistilor care detin studii superioare in domeniu, precum si o vasta experienta. Din dorinta de a fi partenerul ideal, facem tot ce putem pentru a crea relatii de lunga durata, bazate pe discretie si incredere reciproca.

Avand in vedere ca expertiza  juridica este poate fi accesptata sau respinsa de oragnul judiciar in functie de calitatea, relevanta si validitatea concluziilor aduse de aceasta, specialistii nostri incearca sa aduca probe temeinice. Expertiza judiciara se caracterizeaza prin mai multe trasaturi si are rolul de a oferi informatii importante justitiei, pentru ca aceasta sa se poata pronunta asupra unui proces sau orice alta contestatie.

business

Asadar, aceste servicii au ca scop cercetarea unor situatii sau fapte economice, financiare, patrimoniale sau de gestiune. Rezultatele se bazeaza pe evidenta economica , precum si alte date si dovezi si sunt interpretate conform legilor aflate in vigoare in domeniul respectiv. O astfel de expertiza se incheie cu elaborarea unor concluzii care vor trece drept probe pentru organul judiciar in cazul cercetarii, judecatii sau anchetei.

Este important sa retineti ca expertii care efectueaza astfel de expertize judiciare nu substituie judecatorul. Acestia sunt doar niste consultanti care vin in spijinul organelor judiciare pentru a rezolva mai rapid anumite probleme de specialitate. Din punct de vedere al obiectului de cercetare al expertizei judiciare, aceasta poate avea ca tinta diverse fapte, situatii sau circumstante care apar in activitatile economico-financiare a unei unitati.

Asadar, se pot cerceta diverse aspecte legate de metodele prin care se administreaza o anumita unitate, profitul obtinut, precum si corectitudinea sau incorectitudinea acestor metode in raport cu prevederile legale si regulile interne. De asemenea, se poate analiza comportamentul persoanelor aflate la conducere si a celor din productie sau alte functii intermediare, in raport cu atributiile postului fiecaruia.  Abuzul in serviciu sau neglijenta este de asemenea un subiect des intalnit in expertiza judiciara, acestea fiind cercetate din mai multe puncte de vedere, in functie de informatiile care trebuie sa fie obtinute.

La finalul expertizei se va incheia un raport ce va fi inaintat instantei. Prezentarea acestuia trebuie sa fie cat mai clara, insotita de argumente si dovezi care sa sprijine fiecare dclaratie. Acest raport va trebui intocmit in asa fel incat sa raspunda la toate intrebarile puse si care sa permita instantei sa traga concluziile finale ale cazului. Expertii nostri se asigura de fiecare data ca raportul de expertiza judiciara ajunge la timp si este formulat in mod profesional.