Servicii PSI Bucuresti – Protectia muncii Bucuresti

Serviciile pentru situatii de urgenta private sunt destinate tuturor institutiilor si operatorilor economici care au obligatia sa-si asigure activitatea si sa elimine riscurile unor accidente cu urmari grave.

De aceea, noi va oferim consultanta si servicii specifice acestui domeniu, pentru ca societatea dumneavoastra sa-si desfasoare activitatea in conditii maxime de siguranta.

Echipa noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai bune servicii din domeniul situatiilor de urgenta.

Dispunem de consultanti cu experienta care au constribuit la dezvoltarea unor proiecte si solutii extrem de eficiente  pentru diverse institutii din domenii diferite. Scopul serviciilor noastre consta in  prevenirea si diminuarea riscurilor pe care le implica situatiile de acest gen. Pachetul de servicii poate varia in functie de complexitatea si riscurile activitatilor din cadrul societatii dumneavoastra, fiecare colaborare fiind personalizata conform necesitatilor clientilor nostri.

Astfel, conform regulamentului prevazut de lege,  exista mai multe scopuri ale demersurilor de prevenire a sitauatiilor de urgenta. In primul rand, orice societate trebuie sa respecte prevederile reglementarilor referitoare la protectia civila si apararea impotriva incendiilor. Identificarea, evaluarea si analiza unor potentiale pericole sunt obligatorii, in functie de acestea fiind stabilite si posibilele consecinte asupra personalului si bunurilor materiale de la locul de munca.

Pentru ca aceste servicii sa fie cat mai eficiente, este importanta constientizarea riscurilor si comunicarea intre personalul angajat si restul persoanelor implicate cu privire la metodele de prevenire sau factorii de decizie. Desigur, simpla informare a angajatilor nu este suficienta. De aceea, se impune o instruire completa care sa-i invete cum sa actioneze in cazul unei situatii de urgenta.

Pentru acestea, va oferim asistenta periodica pentru situatii de urgenta, in urma careia se vor efectua urmatoarele activitati: participarea la modul in care sunt aplicate toate masurile propuse in planul de prevenire, conceperea tematicii pentru modulele de instruire si a fiselor individuale de instructaj, verificarea sistemelor si echipamentelor disponibile pentru stingerea incendiilor, intocmirea unor rapoarte cerute de lege, dar si pregatirea pentru vizitele de control din partea persoanelor abilitate in acest gen de servicii.

The ambulance car hastens for the aid

Serviciile noastre de urgenta au urmatoarele atributii: de informare, verificare si asigurarea interventiei in caz de situatie de urgenta. Astfel, primul pas il constituie cunoasterea si respectarea regulamentului impus in cazuri de urgenta. Apoi totul tine de competenta si de modul in care sunt aplicate toate aceste norme si reglementari tehnice. Si desigur, trebuie sa ne asiguram ca interventia in caz de urgenta este realizata corect, pentru ca toate persoanele implicate sa nu fie supuse unor riscuri majore.

Misiunea noastra este sa le oferim beneficiarilor cu care colaboram cele mai bune solutii pentru reducerea riscului unor situatii de urgenta. Astfel, contribuim la evitarea unor evenimente neplacute precum incendii, explozii, avarii, inundatii, cutremure si diverse alte accidente ce se pot petrece la locul de munca. Echipa noastra este dedicata obtinerii unor rezultate durabile si eficiente, respectand toate aspectele legale. Solutiile oferite de catre noi au un caracter preventiv si sunt adaptate cerintelor dumneavoastra.